Tuesday, October 27, 2020
Add our email to your safe sender list!

VIRTUAL 8-Hr. General Contractor Continuing Education Workshop VIRTUAL ZOOM 11-09-2020

Virtual Zoom 8-Hour General Contractor Workshop 

NC Statewide Safety Conference, Inc. Provider # 0023 

Trainers:  Dennis E. Parnell, MESH (0012) & D. Eric Johnson, MESH (0011)

Timed Agenda

 Date: November 09, 2020 

Confined Space for Construction 

8:00 – 8:50 (50 minutes)              Course Introduction & Confined Space for Construction Presentation 

8:50 – 9:00 (10 minutes)               Break 

9:00 – 9:50 (50 minutes)              Confined Space for Construction w/Question & Answer 

9:50 – 10:00 (10 minutes)             Break 

Board Required 2-hr Mandatory Training 

10:00 – 10:50 (50 minutes)           Board Required 2-hr Mandatory Training 

10:50 – 11:00 (10 Minutes)            Break 

11:00 – 11:50 (50 Minutes)            Board Required 2-hr Mandatory Training w/Question & Answer 

11:50 – 12:20 (30 Minutes)            Lunch Break 

Competent Person Trenching 

12:20 – 1:10 (50 Minutes)             Competent Person Trenching 

1:10 – 1:20 (10 Minutes)                Break 

1:20 – 2:10 (50 minutes)               Competent Person Trenching 

2:10 – 2:20 (10 Minutes)               Break 

2:20 – 3:10 (50 Minutes)              Competent Person Trenching 

3:10 – 3:20 (10 Minutes)               Break 

3:20 – 4:10 (50 Minutes)               Competent Person Trenching w/question and answers

Event Properties

Event Date 11-09-2020 8:00 am

About Us

This is the largest conference of its kind on the East Coast. Many networking opportunities with safety professionals and awesome vendors! Please join us in the name of safety! The Conference shall function as a non-political, non-commercial organization with special emphasis on accident prevention and safety motivation.